Szent Borbála templom, Brennbergbányán

Brennbergbánya építészeti emlékei közül talán a legértékesebb a SZENT BORBÁLA templom. Ez a weboldal a Szent Borbála templomot mutatja be.

Linkcsere partnerek

Linkcsere lehetősége, módszerei ezzel az oldallal

Az egymásra mutató linkeknek kettős haszna van. Egyrészt közvetlen forgalom számára nyitnak utat, másrészt a keresőkön keresztül a közvetett forgalom növekedéséhez járulhatnak hozzá.

Mindkét eset szempontjából pozitív, ha tartalmában kapcsolódó két oldal között jön létre a link-kapcsolat. A Google, mint a Magyarországon  meghatározó kereső, már figyeli a weboldalak és egyes aloldalaik tartalmát, és vizsgálja a tartalom és a ki- és bemenő linkek kapcsolatát. Ha tartalmában nem kapcsolódó oldalak között biztosít összeköttetést egy link, akkor kevesebbre fogja értékelni, mint a két tartalmában kötődő oldal köztit. Ennek eredményeként a tartalomban is kapcsolódó oldalak a találati listákon valószínüleg előrébb fognak helyet kapni.

Ám mi köze ennek a linkcseréhez? Nos, az, hogy milyen módszerrel hozzunk létre oldalaink között linkkapcsolatot. Ha eredetileg tartalmilag nem kapcsolódnak a weboldalaink, akkor érdemes egy kis energiát fektetni bele, és egy ajánló cikket írni, vagy bemutatkozó szöveget az oldalunkról és azzal együtt elhelyezni a linkünket a linkcsere partnerünk oldalán. Ezzel a módszerrel máris létrehoztunk egy tartalmilag kapcsolódó aloldalt, ami jó eséllyel a közvetlen forgalmat is növeli és a keresőoptimalizálási céljainkat is szolgálja.


Végül egy film egy linkcsere akcióról, ami hasznos lehet, minden linkcsere után érdeklődő számára: LinkcsereWeblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 3
Havi: 87
Össz.: 21 810

Látogatottság növelés
Oldal: Linkcsere partnerek
Szent Borbála templom, Brennbergbányán - © 2008 - 2018 - szentborbalatemplom.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »